dijous, 28 d’abril del 2011

Els PPeros em recorden...

El nombre dos pel PP a Martorell a les properes eleccions als ajuntaments i que es proclama "fill de colonitzadors espanyols que van emigrar a Catalunya a meitat de segle per 'robar' als senyorets catalans" enviaria a adversaris polítics a Auschwitz i a un periodista a la presó. La Cospedal diu que la televisió pública espanyola (TVE) no és imparcial. L'Albiol a Badalona qualifica a tot un col·lectiu com a delinqüent i es baralla pel vot xenòfob amb els de PxC.

Aquells que s'escandalitzen d'aquests fets, ara se n'adonem de quin és l'ideari d'aquest partit? El seu model de medis de comunicació és els d'aquells controlats per ells: Telemadrid, Canal 9, Intereconomia,... o la mateixa TVE quan manaven amb aquell presentador tan “plural” com era l'Urdaci. I el seu model de societat és aquell on no hi hagi cap opinió en contra i que aquell qui la tingui sigui desprestigiat, silenciat o enviat a la presó o a un camp d'extermini pel de Martorell. El seu concepte de democràcia és guanyar unes eleccions per treure'n el màxim profit possible i polititzar tot, tribunals inclosos.

Aquestes ideologies en el passat han fet el mateix: dominar els medis de comunicació, eliminar rivals polítics, econòmics o socials; imposar la seva manera de pensar i la seva raça; i dominar tots els sistemes productius per a acaparar riqueses. Mai no tenen prou. Comencen amb uns i acaben amb tothom. Primer seran els romanesos, i després qui? Perquè segur que els segueixen altres grups nacionals, de classe, polítics, o de qualsevol mena diferents a ells.

Tot això té un nom. L'endevineu?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada