divendres, 1 d’abril del 2011

A la COM que no la toquin.


Un dels intents de tot partit de dretes, com CiU, és reduir, si no eliminar, tot servei públic de manera que el sector privat, al que normalment serveixen perquè en formen part, tingui més clientela i així augmentar els seus beneficis.

En aquest sentit cal veure les retallades en sanitat i educació. Segons ells ens hauríem de pagar de tot: col·legis, sanitat, etc. A empreses privades és clar. Doncs, posats a pagar, jo prefereixo pagar més al servei públic. Prefereixo que es perdin diners en mala gestió però repartits (tot i que no ha de ser així ben gestionat amb bons polítics: els millors, no el que tenim), a que es quedin com a beneficis en unes poques mans.

I l'últim: els que es consideren amos, ara volen que tanquin la COM Radio. Doncs per aquí tampoc passo. La sento cada matí i és un espai on es poden sentir opinions de tot tipus, cosa que no passa a la majoria de medis privats que només pensen a establir la seva veritat com a única.

Ens calen serveis i empreses estratègiques públiques perquè en una societat com la nostra, són els únics que poden garantir un serveis plurals i mínims a tota la població, no a uns quants ni en benefici d'uns pocs.

Però que dic!!! si això és políticament incorrecte segons ells, éssers superiors!!! Doncs NO, hi ha altres maneres de veure el món i ho saben...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada