dilluns, 28 de novembre del 2011

Ja són tres els que ens il·lustren.


Alguns ciutadans de Catalunya no aprenen. Els nacionalistes espanyols de Cs van ser rebutjats pels seus per ser catalans. Molts PPros espanyols no suporten els del PP que viuen aquí perquè parlen català.  I ara els del PE (PSOE segons ells) també diuen que no, que un català del PSOEc anomenat PSC no pot ser president del seu partit, que cal ser espanyol, molt espanyol i demostrar-ho. No era aquesta gent federalista? No era el PSC un partit federat al PSOE? Tenim clar quin és el seu concepte de federació: ells manen i nosaltres obeïm. I paguem! Aquesta és la federació que podem esperar dels espanyols: submissió a ells. I si no volem, els bombardejos o el que toqui ara com a equivalent queden justificats. Ni socialistes, ni obrers ni demòcrates. Això si, espanyols i molt espanyols.

Els d'aquí perduts.  Tant espanyols que se senten i allà no els hi fan cas.  I aquí cada cop menys.  La Chacon, si vol ser presidenta del partit, ja pot anar assajant el “arriba Ejpanya” eps!!, en que estaria pensant? era “viva Ejpanya”...(de moment).

1 comentari:

  1. Ho ha assajat tan bé, que la presentació de la seva candidatura la feta a Almería i en el seu equip ara per ara no hi ha ningú del PSC. Se li ha de reconèixer una cosa: no s'està per hòsties i, implícitament, renega del seu lloc d'origen. Millor que es quedi allà, llavors...

    ResponElimina