dijous, 9 de juny del 2011

Badalona, la taca negra

Després de les eleccions m'han apuntat molts dits per viure a Badalona i el mateix m'han comentat coneguts.  Ara hem estat senyalats tots al diari El Punt:

De fet, aquest “acudit” no deixa de reflectir com se'ns veu. Doncs no!!, no tots els que vivim a Badalona som feixistes.  Hi ha barriades on no han guanyat i allà on han estat els més votats n'hi ha molts que no ho són, n'hi ha que treballen per la convivència, gent que no ha oblidat que un dia ells també van arribar com a immigrants o, simplement, gent amb dos dits de front. Si els anteriors dirigents s'haguessin dedicat a incrementar l'educació, a solucionar els problemes de convivència (no més greus que a altres llocs), a explicar bé quines eren les mentides del discurs populista i, a desmuntar tota la campanya de pur “marketing” que ha fet aquest partit de dretes durant els últims anys, no seríem ara mateix la taca negra de Catalunya.

1 comentari:

  1. Jordi, el que està clar és que a una part de la població li agrada aquest discurs i han volgut aquest alcalde. Desencís pel que han fet o no han fet els altres? Molt possiblement. Però la gent vol això, millor dit, no vol segons què o qui. La gent surt de l'armari. N'hi ha molts més dels que pensem, de dretes i d'esquerres i ara han perdut la por a expressar-ho. Encara que no ens agradi.

    ResponElimina