dimecres, 19 de gener del 2011

Donar gràcies per que et permetin parlar català


Personalment em va semblar penós veure un senador català donant les gràcies per que se li permetés parlar en la seva llengua. És con si de genolls i cap a terra i estirant els braços agraís el senyor feudal una gràcia concedida. Així estem, demanant perdó per ser el que som.

Això si, la noticia s'ha donat a tot arreu amb la dada de les despeses que costarà la traducció: que dolents que som els bascos, gallecs i catalans! sobretot els catalans que no fem res més que demanar i mai no estem contents i ens han de donar els “seus” diners.

I el PPro diu que això no passa en un país normal. A part que Espanya és un estat, tampoc l'és de normal. Hi ha estats formats per més d'una nacionalitat on es veu normal que cadascú parli en la seva llengua.

Però estic d'acord amb els PPros. Al senat no s'hauria de parlat català. De fet, no hi haurien d'anar catalans. Res a fer allà. Perquè el senat espanyol no serveix per a res i, sobretot, perquè ens hem de governar solets, sense fer res a la seva política i sense que ells facin res a la nostra. El nostre ha de ser el Parlament Català i els òrgans de la Unió Europea. Prou d'hipocresies!

2 comentaris:

  1. Tens raó, no hi pintem res allà!!! Jo no hi perdria ni un segon més. I si esqueixen que la comunitat autònoma catalana els costa molts diners que no es preocupin que ens deixin solets i ja ens administrarem nosaltres.

    ResponElimina
  2. Al pas que anem, la "comunidá autómona" podria acabant anomenant-se "región norteste" o "nortoriental", o Valencia Norte o Aragón este. Bé, si no li canvien el nom a València per "Madriz de Mar" o "Playa de Madriz".

    ResponElimina