dimecres, 12 de juny del 2013

Granellades de primavera II

El president d'Espanya diu que els països petits no decideixen res a Europa. Doncs tant se'ns dóna perquè ara mateix, amb la submissió a ells ni decidim ni fem res. Quan siguem independents com a mínim podrem decidir part de les polítiques que podrem aplicar aquí sense que se'n les imposin des de fora. Millor petit, lliure i sobirà que petit no reconegut, menystingut, insultat, espoliat i, en general, sotmès.

A més, per què cal decidir sempre i ser els primers i tot això? Cal decidir per altres? Tenim els catalans aquesta mentalitat que no sé si és imperialista, de superioritat o, pel contrari, una manca d'autoestima? Quan faig una cursa, he de guanyar sempre? He d'estar entre els primers o quedo allà on ho permeten les meves circumstàncies? I si quedo per la meitat soc menys feliç que aquells que han quedat entre els primers? I més important! És això una cursa on algú ha de guanyar?

2 comentaris:

  1. El president d'Espanya és en Rajoy, amb això ja no cal cap argument més per veure que només diu ximpleries, perquè és el president més inepte que jo hagi pogut veure mai. Tots el coneixem.

    ResponElimina
  2. Durant els últims governs espanyols la ineptitud ha estat la tònica general. "Ni vaixells ni honra"

    ResponElimina