dijous, 14 de febrer del 2013

Hipòtesi!!


Quina quantitat de presumptes casos de corrupció que han sortit darrerament! Quina casualitat! Per què ara? Assumint com ho fem la majoria, que la corrupció sempre ha estat present i que determinades classes, tant les polítiques com d'altres, si no n'han tret profit com a mínim l'han consenti i amagat. A què ve ara treure tants?

Evidentment està molt bé que surtin casos però, de veritat que la raó és aconseguir netedat, o perquè hi ha una pressió popular? Com és que ara els responsables són molts més eficients que fa uns mesos? Com és que esclata tot al mateix temps?

No serà que com a la majoria ens emprenya la corrupció amb tots aquests casos hi ha un intent de silenciar el procés sobiranista, al mateix temps que et fans sentir la corrupció d'Espanya com a pròpia, els seus polítics com a propis, per que ens acabem sentint del mateix ramat?

Doncs si hi ha corrupció, hem d'eliminar la de casa, la de Catalunya però a l'Estat Espanyol li hem de fer el mateix cas que si fem a la corrupció a França o Alemanya. Ens fa més mal tot l'espoli econòmic, cultural i de capacitat de decisió al que ens sotmeten.

Si el veritable interès de l'Estat Espanyol fos acabar amb la corrupció, serien tant efectius com ho són per imposar-nos, en contra de les decisions del nostre Parlament (i amb origen en una ILP de la gent d'aquí) els seus espectacles de maltractament i matança de braus, entre d'altres coses.

4 comentaris:

  1. Vull creure que es tracta d'un efecte dominó, però segurament hi ha coses amagades que no coneixem, motius pels quals ara estan tots aquests casos a l'ordre del dia. Les cortines de fum són una opció, no hi ha res millor per desviar l'atenció que posar l'accent en un altre tema.

    ResponElimina
  2. També podem considerar que, per a nosaltres, ens serà molt més fàcil netejar la corrupció d'una nova República Catalana que no pas d'un immobilista Estat Espanyol, així que, per a mi, és un argument més a favor de la independència.

    ResponElimina
  3. CATALUNYA UN FAME?.....
    "ANTES SE ROMPERA CATALUNYA QUE ESPAÑA" J.M.AZNAR
    DONCS AIXO¡¡¡¡¡

    ResponElimina
  4. XeXu: Jo crec que n'hi ha més. És un front obert més que consideren que afavoreix els seus interessos. Però se'ls pot tornar en contra.

    Carquinyol: Si, però per els espanyols és una manera de desacreditar-nos com qualsevol altra i pot tenir efectes en gent indecisa. Tot i així, el global pot ajudar en el col·lectiu de persones que pensen.

    Oliva: Ja els seus als anys 30 deien que "antes roja que rota".

    ResponElimina