dilluns, 8 d’octubre del 2012

Jaimitooooooooooooooo!!!

HA, HA, HA, HA, HA, HA ...!!!!!!!!!


"els catalans van matar Jesucrist"

 

 

5 comentaris:

  1. Em sembla que la xarxa s'ha encarregat de posar una rialla encara més gran a aquest assumpte. Però mira-ho pel cantó bo, si van ser catalans els que van fer-ho, vol dir que la nostra nació té més de 2000 anys, ja.

    ResponElimina
  2. Se superen caaada dia del món. Des de fa un mes estan molt, però molt pallà.

    ResponElimina
  3. Al pas que van no tindràs temps de riure d'una jaimitada que ja n'han llençat tres més.

    ResponElimina
  4. és una afirmació gairebé tan cateta com dir que Catalunya va tenir el primer Parlament del món i que va perdre la seva llibertat el 1714

    ResponElimina
  5. Xexu: No, Catalunya només té 2000 anys per fer coses dolentes, si és per alguna cosa bona no ha existit mai. Segons ells.

    Ferran: evidentment estem molt lluny.

    Núria: Si, ens volen matar de riure.

    Dasein: Si, Catalunya va tenir un dels primers llocs representatius diga-li com vulguis i si, fins 1714 van haver unes Corts davant les quals els Comtes de Catalunya havien de presentar-se al igual que ho veien els Reis d'Aragó, els de València, els de Mallorca, a les seves corresponents Corts i si era la mateixa persona a viatjar que tocava.

    Si, van perdre la llibertat: es va prohibir parlar català, es va permetre un únic ganivet per casa i lligat a la taula, es van salar camps i més coses que pots llegir. Els estats moderns tenen el seu origen als segles XVII i XVIII bàsicament amb els absolutismes, abans hi havia diferents territoris que pertanyien als reis fins i tot els exercits eren reials, no d'un poble.

    ResponElimina