dimarts, 27 de setembre del 2011

Terroristes


Ja ho sabíem. Hi ha gent a qui el que més interessa en aquesta vida és fer diners sigui com sigui. Hi ha uns pocs que manen sobre els governs escollits per la població establint una dictadura dels mercats. I aquests mercats són uns pocs.

Aquesta gent estan provocant la pobresa a moltes famílies i la mort a moltes persones a països empobrits. Una crisi mundial iniciada pel mon financer, el mateix que va traient pit d'obtenir beneficis i d'aprofitar-se de la recessió. I a més desitgen aquesta recessió per guanyar encara més peti qui peti, famílies de gent honesta i treballadora inclosa.

No deixen de ser uns dictadors que anul·len la llibertat de les persones i converteixen els sistemes democràtics en titelles. Són terroristes que no empren armes de foc o explosius, les seves són l'especulació i la manipulació dels seus volguts mercats però acaben amb la vida i les esperances de la gent. Potser siguin “legals” però no deixen de ser no ètiques i tota llei no ètica no val.

Tota aquesta gent hauria de ser tractada com el que són: terroristes. Haurien d'estar en una gàbia, aïllats de la societat la resta de la seva vida per tal que no facin més mal.

Afegit:  Tot i que aquesta persona digui que no és el que pretenia ser, la realitat és la mateixa i no canvia la meva opinió.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada