dimarts, 20 de setembre del 2011

Renovació.


Bona noticia el canvi de direcció en quan a persones i polítiques d'Esquerra que tornarà a ser Esquerra Republicana de Catalunya. Donada la gran pèrdua de suport que han tingut en les passades eleccions, degut principalment a un posicionament més autonomista que independentista, aquest partit ha fet bé de tornar al que eren i el canvi ha estat d'allò més correcte: amb tranquil·litat, respecte, sense sorolls i sense les lluites caïnistes presents a altres èpoques. Bon canvi d'entrada! Espero i desitjo que la nova direcció tingui molt d'èxit que, en primer lloc vol dir la llibertat de Catalunya. Si ho fan bé recuperaran molts dels vots que han perdut. Però recuperar-los no serà bufar i fer ampolles. La gent vol la unió dels diferents partits que tenen com a objectiu l'estat propi i que ha d'aglutinar ERC a falta d'altres que podrien col·laborar però sembla que pensen que ara no és el moment, com sempre.

Aquest és el primer repte: la unió. Cal ser generosos, “sense retrets”, amb actitud positiva i anar “d'hora”. Ja vindran els altres amb els seus tribunals polititzats i amb les seves armes a fer-nos la vida impossible. No ens la fem entre nosaltres. A veure si hem madurat una mica políticament!

La recuperació d'ERC a més provocarà la reacció d'un CiU que ha tret bon profit dels errors d'ERC fent veure, en ocasions, que eren sobiranistes però que a hores d'ara no sabem que volen que sigui Catalunya en el futur.

Salut

P.D. Un bon article aquí

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada