dimarts, 27 de setembre del 2011

Aprofiten qualsevol oportunitat.



Una vegada més, els espanyols han aprofitat la prohibició de les corrides de braus a Catalunya per anar contra aquells que no pensen ni volen ser com ells. Potser hi ha qui està en contra dels braus perquè ho considera cultura imposada però aquesta gent ja té la base de que no li agraden aquests espectacles. La resta, la gran majoria, el que volen és eliminar una crueltat. Entre aquells que estan per la prohibició hi ha catalans i no catalans, independentistes, no independentistes i gent a la que tant se li en fot. Si fos veritat que la finalitat principal fos anar contra la cultura espanyola, no intentarien també prohibir festes com la “Feria de Abril” a Catalunya?

Ho saben: no es va en contra de cap cultura si no de torturar i matar braus públicament per plaer. Però és una oportunitat dels defensors de les espanyes a Catalunya per recollir uns pocs vots tot i que sigui creant un sentiment anticatalà; i per fer-se notar, per anar a veure als seus caps a Madrit que els posaran la ma al cap, quan els facin la reverència, per haver defensat aquella metròpoli. Menystenen, com sempre, la voluntat popular (tot es va originar amb una ILP) i el Parlament de Catalunya, van als seus tribunals polititzats perquè aquests canviïn les lleis. I em temo això anirà a pitjor si no ens alliberem d'aquests tribunals legislatius.

2 comentaris:

  1. A mi el que em fa gràcia és que no parin de bramar que els independentistes van en contra de les curses de braus perquè són espanyoles?

    i? on està el problema ?

    Hi haurà qui vagi en contra perquè no vol veure patir un animal i també hi haurà qui vagi en contra perquè és una mostra d'espanyolisme ranci, on està el problema ?

    O és que tothom que defensa una certa cosa ho fa per la mateixa raó?

    ResponElimina
  2. Carquinyol: evidentment que hi ha diferents raons. Peró en aquest cas veig gent en contra dels toros per diferents raons però ells només veuen una.

    Particularment penso que la independència no s'ha de fer en contra de ningú tot al contrari, a favor de la gent que viu aquí encara que quan l'aconseguim decideixin seguir sent espanyols. No vull ser com ells que sempre estan en contra nostra.

    ResponElimina