divendres, 4 de febrer del 2011

Financial què?


Tot medi de comunicació, avui en dia, està sota les ordres d'algun poder. Mostren les noticies de manera convenient o adaptades a la seva ideologia o als seus amos. Per això em sorprèn que hi hagi gent que s'exalti tant quan un diari anomenat Finalcial Times diu que és Catalunya qui posa en perill l'economia Espanyola. Doncs bé, tenim dues possibilitats d'interpretació:

  • Que només transmet una idea manada pels seus amos amiguets de l'Ànsar i els pseudointel·lectuals del seu entorn. On la culpa de tot és de les autonomies però especialment de Catalunya, la terra del dimoni.
  • Que són uns ignorants doncs no saben que Catalunya paga a l'estat més de 20.000 milions d'euros que no tornen. En cas de ser independents i mantenir el nivell de recaptació i suposant un decrement per la tocada de nassos que ens faria l'imperi, en dos o tres anys el deute estaria pagat. I No signarien molts hipotecats per que fos així? Clar, que aquest tema potser no el pot entendre el que un dia va se un imperi i va xuclar recursos de la mateixa manera de les seves colònies. I altres comunitats altament deficitàries on un de cada tres treballadors són funcionaris? No, aquestes no són un problema...

Paguem i som culpables. Si de veritat som un problema i amb el sentiment independentista augmentant, no ens haurien donat ja la independència?

Has llegit aquest text? Doncs estimant que hagis estat 2 minuts, ja t'han fotut 0,17 € aproximadament (per persona a la teva llar).

1 comentari:

  1. Estic d'acord amb el titular: És Catalunya qui posa en perill l'economia d'Espanya. Perquè el dia que Catalunya sigui independent, l'economia d'Espanya se'n va a la merda. I ja s'ho faran.

    ResponElimina