dimecres, 1 de gener de 2014

Feliç 2014


Per fi ha acabat el 2013. L'any mesura una volta de la Terra al sol però el punt de canvi d'any podria ser qualsevol data i podria tenir diferents períodes de temps. Tot i així tenim la mania de fer balanç. Aquest any ha tingut el pitjor trimestre de la crisi, l'últim, tot i que alguns ens vulguin fer veure el contrari. Només cal parlar amb clientes, proveïdors i treballadors. Ha estat un últim trimestre on l'atur no ha augmentat més perquè s'han fet una gran quantitat d'ERE. Des del punt de vista dels drets, els treballadors cada cop tenim menys pes. Les empreses poden fer gairebé qualsevol cosa per fer fora o treure'n més profit dels treballadors. Ara cal fer més hores a canvi d'uns salaris que s'ha reduït i no es pot obrir la boca. Se'ns acusa de ser culpables de la crisi, de la baixa competitivitat, i de qualsevol cosa que els vagi bé per a tornar a segles anteriors. La part més positiva d'aquest any ha estat el gran avanç en el camí per a recuperar les llibertats de Catalunya.

Esperem que aquest anys sigui el de la independència i la millora social de la gent d'aquest País i desitjo que a nivell personal aconseguiu allò que us proposeu per ser una mica més feliços.

BON 2014

3 comentaris:

 1. Laboralment, el país està per llençar a les escombraries, o per posar a la UCI, no sé què és pitjor. El govern espanyol encara no ha entès que els treballadors són el que mouen l'economia, és molt millor sagnar-los. Tradicionalment, Catalunya sempre ha donat un valor especial a la feina, d'aquí ens ve la fama de garrepes, però el que som és estalviadors, sabem quant costa guanyar els diners, i després no els llencem. A veure si assolim la independència i es demostra que som un país pencaire que sap adaptar-se als nous temps. Creure en la gent és el que ens traurà de la crisi. Seguir sagnant-los ens fa anar una mica més malament cada dia. Bon any a nivell personal a tu també. Ànims, que ja hi som!

  ResponElimina
 2. Esperem que la Independència de Catalunya sigui el primer pas...
  Cap a les millores en drets socials i laborals que tant necessitem.
  La reincorporació majoritària de la resta dels Països Catalans, a les ànsies de llibertat.
  Fita

  ResponElimina
 3. Avui el meu bloc compleix 8 anys i faries que fos el bloc més feliç de la catosfera si et passessis a felicitar-lo, moltes gràcies!

  ResponElimina