dissabte, 14 de desembre del 2013

Anem al següent pas: el SI-SI


No m'agrada però és el que hi ha.  Havien d'arribar a un acord.  La societat els hi reclamava i CiU i ICV estaven perdent molts vots cap a ERC i les CUP.  No és el moment de malbaratar esforços en discutir més sobre aquesta decisió.  Potser amb el temps es simplificarà i si no ho hem de fer nosaltres.  Nomé val No o Si-Si.  Treballem pel Si-Si!

6 comentaris:

  1. És tan fàcil com això, jo no li veig la complicació. En comptes d'un SÍ n'hem de posar dos i estic segur que ho sabrem fer.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si, és com aquell que cansant que li preguntin ho ha de dir dues vegades (i faltaria afegir: pesats).

      Elimina
  2. Queda clar que l'únic camí que porta a una diferència és el doble Sí. La resta ens deixa iguals, i a sobre, serem la riota sense motiu. Tenim dret a preguntar a la nostra gent, i si és que No, doncs és que triarem continuar igual, i ens faran mofa, però per mi els que se seguiran posant en evidència seran ells.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hi ha la possibilitat que al final la qüestió quedi simplificada. Segons els resultats pot haver diferents punts de vista. Si a les eleccions tothom diu que ha guanyat, amb uns nombres objectius de vots, imagina aquí. Confiem en un Si si rotund.

      Elimina