dijous, 8 d’agost del 2013

Via Catalana per la INDEPENDÈNCIA

La Via Catalana per la Independència és una activitat organitzada per l'ANC, entitat civil i transversal que té per finalitat aconseguir la independència de Catalunya. Per tant la Via s'ha organitzar per a aconseguir el seu objectiu. Aquí hi ha gent de totes les opinions i cadascú pot organitzar el que vulgui amb el seu lema i qui vulgui que hi vagi. Ho tenim clar tots, no? Llavors per què des d'Unió demanen ara que es tregui el nom d'independència? Un altra vegada intentant imposar-se. Si no els agrada que facin la seva via. Aquesta podria ser a Madrit, de genolls, oferint tots els seus bens i impostos als d'allà i demanant perdó per haver parlat en català, en castellà per suposat. Però que parlin només per ells. A quanta gent deuen representar? M'agradaria saber-ho però, crec que si es presentés sense Convergència seria una força minoritària al Parlament.

És el moment d'indicar que és vol. Sense ambigüitats. Jo seré a la Via i estaré allà (lluny de l'àrea metropolitana en un tram més aviat lleig amb baixa ocupació avui) per demanar la independència com a part de la societat civil. Ja he de servir a massa amos com per a més haver de servir els d'Unió. Nosaltres ja tenim el dret a decidir, si no ens el reconeixen, és un problema de manca de mentalitat democràtica dels altres, no nostre. I quan calgui l'utilitzarem.

2 comentaris:

  1. Aquests d'Unió sempre es volen posar les medalles del que ha aconseguit tot unpoble al darrera. Mal parlant, sempre pixen fora de test. Per mi que ja pateixen perquè el seu cap de files es quedarà sense feina.

    ResponElimina
  2. No són tots els d'Unió, només els caps visibles, però hi ha molts militants que no pensen com ells. Ja ho van intentar amb la manifestació de l'11 de setembre, i ja vas veure el cas que els vam fer. Ara igual, gairebé és preferible que els partits espanyolistes et diguin que la volen boicotejar, que no pas que Unió vulgui anar canviant el motiu de les coses, quan no sé què es pensen que hi tenen a veure, si això ho ha muntat el poble i els moviments populars.

    ResponElimina