dimecres, 1 de febrer del 2012

Ens escanyen


La setmana passada vaig escriure un esborrany que per manca de temps va quedar passat de temps. Deia això:

“De vegades em pregunto si els escanyols no estaran preparant una ofensiva tal que ens deixi reduïts a un territori feudal i que alguns ja s'apunten a ser virreis. Qui creus que és més nacionalista escanyol el PP o aquests que es diuen ciutadanos però només apliquen aquest concepte als seus i els nostres veïns?

Jo pensava que total, és la mateixa m... amb formes diferents però potser la solució és aquesta.”

Però el cap de setmana hem conegut el tancament de Spanair i la no realització de les obres de connexió ferroviària al nou moll de contenidors per part del ministeri escanyol de “Fomento” (que de fomentar a Catalunya poc) tot i tenir-ho pactat fins i tot amb una empresa xinesa. Tot i que a la fallida de la companyia aèria han contribuït nombroses causes el que tenim clar són uns interessos des de Madrit perquè aquesta i l'aeroport del Prat no tirin endavant. Volen que el nostre aeroport sigui la T5 com ha comentat algun pare de la seva constitució que ens engarjola, i que Ibèria sigui la única, amb base a la capital de l'imperi (perdut) i rebent fins a 10 vegades més ajuts que Spanair. Aquí tenim l'ofensiva!!! Una més.

1 comentari:

  1. Entre els escanyols que ens volen collar cada vegada més fort i el nostre govern que es deixa fer anem cada dia més arreglats.

    ResponElimina