divendres, 17 de desembre del 2010

Quins anys ens esperen!!!!



Ja podem veure per on anirà CIU:
Sempre ho he dit. CIU no ens portarà a la independència. Són de la postura “de genolls i pagant” als seu amos. Ho sento si algú els ha votat i es considera sobiranista però jo consideraré que no l'és. Per molt que parli, a efectes pràctics no l'és tot i el que diguin les enquestes que ja no se les creu ningú.

I mentre continuem pagant sense res a canvi, ens pujaran els preus del transport públic per sobre de la inflacció. Ha pujat molt els darrers anys: un 20% publiquen. Hem de suportar trens vells que ens els envien d'altres llocs, que fan un soroll que no pots sentir ni música amb auriculars (R3), amb una freqüència de pas en algunes línies que en ocasions és superior als 40 minuts. A la R3 a més és difícil que vagin puntuals amb la qual cosa sempre arribes tard o agafes un tren dos quarts abans. I per acabar, el temps de recorregut és molt elevat: la velocitat mitjana és molt baixa: línia única, trens que es mouen molt no sé si perquè les vies o els trens estan que no poden més o ambdues coses al mateix temps. Entre els que anem en transport públic, hi ha els que no poden o volen comprar-se un cotxe però molts anem perquè considerem que és el més correcte. Contribuïm a reduir les emissions (CO2, particulat i soroll) i l'espai de terrenys públic que ocupem. Si tots els que anem en transport públic agaféssim els cotxes hi hauria un increment dels embussos de trànsit tant en qualitat com en quantitat. Però cada anys se'ns penalitza. No hi ha diners per subvencionar el transport públic aquí però si per als bancs o les concessionàries de les autopistes a Madrid. Com sempre: a pagar i callar.

Estic pensant a posar un negoci. Posem que guanyaré deu milions d'euros. I si no, que em subvencionin tu... AaaH! que no soc amic seu, ni tinc poder, ni diners, doncs no podrà ser.


2 comentaris:

  1. Jordi, d'acord. Però el que estàs dient ja és així. El que ens espera és "más de lo mismo" però tenint clar que els que governaran són de dretes no com els que teníem fins ara que es deien d'esquerres i no en tenien res de res. El que no entenc és com la gent s'ha empassat això del concert econòmic. En aquests moments penso que els que tenen les idees més clares i parlen clar són els de SI: l'única solució viable és la declaració unilateral de la independència. Tan difícil és d'entendre?

    ResponElimina
  2. El que està clar és que han pres el pel a molta gent. Algú ja se n'ha empenedit i m'ha donat la raó sobre aquest tema parlat abans de les eleccions. És a dir, ja hi ha gent amb la mateixa actitud amb CIU que la que tenia la gent amb el tripartit i abans de començar el nou govern, no dos anys després.

    En quant a SI totalment d'acord. Jo els dono la meva confiança ara però m'han de demostrar moltes coses encara. No obstant, veien com han estat els resultats de les eleccions respecte el vot independentista i com ha afavorit els unionistes, no puc treure'm del cap la idea d'alguns de que tot això no és més que un muntatge amb aquesta finalitat. No dic que estigui d'acord però ja saps: és una hipòtesi.

    ResponElimina