dijous, 12 de setembre del 2013

Els País el fa la gent. Quin orgull de gent!


Cap al sud que hi falta gent! En falta? però si en sobra un munt! Això vam pensar molts dels que vam viatjar per fer via. En un tram del que no surt enlloc, apartat, el responsable em va comptar el 1022 i encara faltava un centenar de metres. Tots allà fent cadena i pensant que de sud a nord fèiem un continu. La felicitat no me la traurà ningú i un somriure acompanyarà el record d'aquest dia la resta de la meva vida. Estar al costat de tanta i tanta gent de diferents racons del País amb la mateixa idea és impagable. L'organització, la disciplina voluntària de la gent acatant les instruccions dels organitzadors, la col·laboració, el respecte, el comportament festiu i democràtic ens ha mostrat que som un gran poble i tindrem el que voldrem. Ha arribat l'hora d'estar menys pendents d'altres i de preocupar-nos per nosaltres. Només depèn de nosaltres!

Gràcies a tots. Crec que mai m'havia sentit tant orgullós. No hi ha paraules.

2 comentaris:

  1. Podem sentir-nos molt orgullosos, molt. El que vam fer no té nom. Diran el que voldran, però va ser un èxit rotund. I si ho volen disfressar, tergiversar o dir mentides, que facin el que vulguin. Jo estava en un tram on es podien fer tres, quatre o cinc cadenes, i no era dels més cèntrics. Ens vam agafar les mans només amb dues persones, però sentíem el caliu de les més d'un milió i mig que estàvem units.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Que va ser un èxit total ho tenen molt clar. Ho saben i per això intenten minimitzar-lo encara que sigui amb arguments que fan el ridícul però que els d'allà esperen sentir.

      Elimina