dijous, 4 de juliol del 2013

Ens ho hauríem de fer mirar!

Només durant l'últim mes, he hagut de saltar de costat, de moure'm en diagonal, de quedar-me sense poder passar per una vorera estreta i, aquest matí m'he quedat enganxat a la corda d'un gos. I tot perquè altres han considerat més adequat atendre el seu telèfon que mirar per on van.

Alguns casos no són nous del tot. Hi ha gent que es queda parlant al mig de la vorera sense deixar passar ningú, o amos de gossos, que entenc que estimin més a les seves mascotes que als altres humans, donant prioritat a les quatre potes. De tant en tant, corrent pels carrers, et surt aquell gos que embla que se't cruspirà, que vol jugar i t'esgarrapa l'esquena o que t'obliga a fer salt de “corda de gos” perquè els dos animals se situen als costats oposats de la vorera amb el lligam suspès pel mig. Però ara, amb el telèfon mòbil, aquells que encara es preocupaven d'aturar la bèstia, o sortir del mig ja no ho fan. I aquells que abans caminaven en línia recta ara venen directes cap a tu, amb traçat irregular, mentes penses: “Ost..s, jo a aquest no li he fet res, ni el conec!”

I el pitjor de tot! Després de dinar amb amics, estar allà fent passar el temps, callat, metre ells atenen el seu aparell. Dinant i tot! Coll..s! haver quedat a dinar amb qui estàs connectat enlloc de tenir-me allà com un estaquirot! Què potser han de quedar amb els altres per parlar amb mi via mòbil?

Una caixera d'un súper de Londres es nega a atendre una clienta perquè parlava pel mòbil

 
No sé si es pot considerar la resposta d'aquesta caixera correcta o no. Per a mi si que l'és o com a mínim l'entenc. Perfectament!


2 comentaris:

  1. He de reconèixer que jo el miro molt, no ho puc negar. Els temps d'espera han canviat, ara sempre estem connectats. Jo solc anar amb el llibre, però ara compagino, al transport llegeixo, i quan baixo em miro el mòbil. Tot sigui per no perdre ni un segon. Espero que al súper m'atenguin...

    ResponElimina
  2. No és qüestió de mòbils o de gossos, és qüestió de bona o mala educació i per desgràcia, aquesta segona és la que més impera.

    ResponElimina