dimecres, 26 de juny del 2013

De PSOEc a PE

Confirmació: el PSC és PSOE. No és un partit independentista. I ara, vol marcar-ho molt bé i qui no sigui independentista que foti el camp. Ni socialistes ni catalans! Hauran de anomenar-se el Partit o el Partido Español.

El senyor Corbacho diu que se sent més unit amb un socialista andalús “que no pas algunes persones de la burgesia catalana, independentista, de CiU”. Greu errada o mala llet: l'independentisme és transversal i aquí som molts els d'esquerres que som independentistes. De fet, molts considerem el seu partit de dretes (no són partidaris d'un món liberal? No van indultar un dirigent de la banca “amiga”? No parlen de servir als mercats?). Tampoc saben que el gran reservori de l'independentisme durant molts anys foscos ha estat l'esquerra catalana? En alguns aspectes em sento més a prop d'un treballador de qualsevol altre nacionalitat, no exclusivament espanyol, que de burgesos de qualsevol nacionalitat, no només catalans i no entra en conflicte amb ser independentista. Quan m'insulten, imposen la seva voluntat, em diuen que pagui i que calli, que parli la seva llengua, etc, no em sento gaire a prop d'aquests treballadors espanyols. Com sentir-me a prop d'algú que no em respecta? I com se sent de prop ell dels burgesos espanyols? No se sent molt a prop en les seves idees de mantenir sotmesa Catalunya?

Argument: com se sent més unit a un treballador andalús, no és independentista. A espanya només hi ha treballadors? Jo podria dir: “com no és independentista se sent més unit als burgesos espanyols que als treballadors catalans” a qui permet que espoliïn en benefici d'altres.

2 comentaris:

  1. Hi ha alguns que no acaben de tenir massa clares les coses, o encara pitjor, les tenen clares i tenen un discurs fals per enganyar el personal. S'atrapa abans un mentider que un coix, però. No entenc com els polítics d'aquí no deixen de dir bajanades. Hem de pensar que els reporta algun benefici entre els votants d'alguns sectors? A priori a mi no m'ho semblaria.

    M'has fet pensar en un post, el tema només toca tangencialment, però a veure si m'animo i l'escric.

    ResponElimina
    Respostes
    1. El PE en concret crec que renuncia als vots independentistes a favor dels dependentistes que ha perdut i pensant en les recompenses que pot rebre d'Espanya en forma de ministeris o llocs de responsabilitat que els permeti guanyar més calerons. També està la part espanyola que per a molt té una tendència imperialista i de possessió irresistible.

      Elimina