dilluns, 21 de novembre del 2011

Punt i seguit!


Ja està fet. Uns independentistes hem votat per ERC-Reagrupament-Catalunya SI, ens em abstingut, em posat una estelada dins del sobre o em votat CiU. L'abstenció, el vot en blanc i el nul han augmentat i, qui se'n recordarà de demà en endavant? A hores d'ara, la majoria d'estelades romanen dins dels sobres tancats de les diferents meses i així seguiran fins a la seva destrucció. Sobre el vot només el temps dirà. Cadascú legítimament ha escollit. Tenim més coses en comú que la diferència de vot i en això ens hem de fixar. Si més no, tots tenim avui, una enveja molt sana d'Amaiur. Els independentistes bascos s'han unit, han guanyat i han aconseguit la legitimat per a demanar el poder seguir el seu camí. Desitjo que ho aconsegueixin.

La unitat és l'únic camí. Una unitat temporal per poder barallar-nos després per prendre unes decisions sobiranes.

Som tants com diuen les enquestes? Es diu que mots independentistes han votat CiU amb pinces al nas davant el que creien una manca d'alternativa. Un partit que a hores d'ara és submís, amb un candidat unionista, que no sent els crits d'independència i que d'aquells que ho criden només vol els vots. Desitjaria que fossin sobiranistes perquè si no som quatre gats. No estar clar, com a mínim, el voler i la intenció d'aconseguir-ho està a l'aire.

Son preocupants els resultats que reforcen la política de retallades a la gent amb menys capacitat econòmica i la privatització de facto de la sanitat. També, en Duran és creu molt fort però l'espanyola del PP ja li ha dit que són ells els que representaran Catalunya al “Parlamento”. Vaja, que els espanyols es representaran a si mateixos. Ja ni els deixaran fer la papereta habitual. És preocupant la possibilitat de que CiU es doni per vençut en veure que no pinta res i vagi a treure'n profit personal i partidista deixant de banda el País permetent al PPSOE fer el que volen perdent en autogovern, llengua, cultura i economia.

Aquells que han invertit en vaselina faran negoci. L'esgotaran els del PP quan la Merkel els truqui i els de CiU en quant els truquin els amos.

2 comentaris:

  1. Temàtica social de banda, se'm fa tan i tan difícil veure CiU com independentista !!!

    ResponElimina
  2. Carquinyol: Com mai diuen de que van, no els consideraré fins que no ho demostrin.

    ResponElimina