divendres, 18 de novembre del 2011

Setmana emprenyadora

Font: El Punt.  Les trampes de l'estat.

Aquesta setmana m'han posat de mala llet.  Mentre uns independentistes es queixen dels altres, volen un vot nul o es dediquen a etiquetar com a botiflers els altres, els escanyols del PPSOE i les seves seccions a Catalunya (que no catalanes) es dediquen a atacar-nos per tot arreu.

Ens culpen de la prima de risc elevada pel deute de “la comunitat autònoma de Catalunya”, de pacte fiscal res de res (i CiU queda en calçotets i degradat pel seu candidat i la campanya tant penosa que ha fet), volen eliminar TV3 i ja fan veure que “intervindran” els nostres comptes.

Res de nou, el problema és la intensitat i l'atac en tots els fronts.  Economia: Obliguen a la Generalitat a endeutar-se degut al parasitisme dels impostos de Catalunya i la culpa és nostra.  Encara ens escanyaran més i ens fotran l'economia per l'aire.  Llengua: es carregaran TV3 amb l'ajut dels botiflers (aquests si) d'empreses de comunicació privades situades a Catalunya al servei d'Escanya, dirigides per ciutadans de Catalunya però de dubtós sentiment català.  Augmenten els insults a la gent que vol utilitzar la seva llengua, mostra de l'odi que ens tenen, i la menystenen.

Cap paraula sobre els AVES i aeroports escanyols sense passatgers.  Cap paraula sobre les despeses d'un Institut Cervantes que només defensa la llengua de l'imperi.  Cap paraula per les despeses d'una institució anacrònica per dret de sang (i la nissaga que ens va fer perdre la llibertat.  Si valen les herències en valen totes!).  Cap paraula sobre els nombrosos casos de corrupció del PPSOE on han desaparegut volums de diners importants.  Cap paraula sobre la televisió estatal sense publicitat i els nombrosos canals que tenen.  Cap paraula sobre les lleis del sol, que van produir la bombolla immolaria, del PP i continuades pel PSOE.  Van produir una gran quantitat de llocs de treball extra en quantitat i en el temps i que van provocar l'augment de preus i l'endeutament privat excessiu. Cap paraula sobre els seus polítics retirats a les direccions de grans empreses o a llocs europeus amb uns salaris que ja voldríem els mortals.

Si com a mínim fos veritat que les causes de la mala economia escanyola fos Catalunya, igual s'independitzarien ells de nosaltres.  Però no! en el fons saben molt bé la veritat: paràsits hipòcrites!

Tenim presa, molta presa!!!

3 comentaris:

  1. Més que d'una setmana emprenyadora jo parlaria de tres segles torracollons! #tenimpressa

    ResponElimina
  2. Jo ja no veig la Independència a prop.Jo començo a augurar l'extermini total.

    ResponElimina
  3. Porquet: tens tota la raó.

    Núria: Esperem que no! A continuar lluitant.

    ResponElimina