dimecres, 23 de novembre del 2011

Esperat i no esperat

Ja ho deia ahir. Els vots els han donat la legitimitat per a fer retallades. Ens pujaran la benzina i el transport públic. La mobilitat, sigui com sigui, penalitzada. La de les persones i la de les empreses que encariran els productes (i més IVA per l'Estat). Pujaran les taxes universitàries i possiblement haurem de pagar més pels medicaments. Els salaris dels funcionaris baixaran i els de la resta de treballadors també en quant la dreta espanyola es posi a fer veure que treballa (a mi ja me'l van baixar el 2009). L'aigua també la pujaran, no per fomentar l'estalvi si no per ingressar més diners. Per acompanyar el panorama podríem estalvia aigua deixant morir les plantes i deixar uns carrers grisos d'acord amb la situació i a la pena que fem acceptant unes retallades mentre regalem milers de milions d'euros a l'estat espanyol a canvi del seu domini, menyspreus i les seves imposicions.


Aquesta persona inicialment em queia bé però, ja fa un temps que penso que va a la seva. Cadascú té les seves idees i les ha de defensar però les formes són importants. Hi ha debats que cal fer-los de portes endins i arribar a una posicions comuns. El que no es pot fer són declaracions públiques que semblen més una “rabieta” de nen malcriat que una recerca del bé comú. Aquestes actituds típiques d'aquest partit fa un temps li han fet mol de mal en cansar a molta gent independentista i fer-los contraris a aquest partit. I així està! Esperem que la nova directiva sigui capaç d'eliminar aquests comportaments tant grollers.

2 comentaris:

  1. I fixa't que han anunciat retallades però no les han precissat… això és que estan a l'espera de com reacciona la ciutadania per a collar més o menys !

    Respecte a en Ridao, tenim uns polítics que miren més per a ells que pels nostres interessos, i així ens va.

    ResponElimina
  2. Carquinyol: està clar que aniran collant i collant més fins que petem. Mentre trauran tot el profit que puguin i ens deixaran secs.

    ResponElimina