dimarts, 5 d’abril del 2011

Radicals

 Anomenar radicals a tot un conjunt de la població que defensa els seus interessos de manera pacífica i mitjançant mètodes democràtics és no estar bé del cap o ser allò que critiquen de la resta.






Aquesta gent recorda els temps dels avis: O penses el mateix que ells o et menystenen. A saber que farien si governessin! Qui són els radicals?  Sembla que la consulta a Barcelona està tenint uns resultats excel·lents.  S'estan posant neguitossos.  Anem bé!!!

3 comentaris:

  1. Ara ens hem de treure Unió de sobre. La resta vindrà rodat!
    Els radicals ja saps qui són, oi? A casa vostra no teniu un tal García Albiol? Quina por...

    ResponElimina
  2. Diumenge hi ha 2 opcions: ser radicalment demòcrata o no.

    ResponElimina
  3. Núria. Molts militants d'Unió ja estan qüestionant l'espanyolisme del seu lider. On visc ara, tenim aquest al que veïns anomenen "el braç armat del PP". El seu discurs és totalment populista sense cap profunditat i sobre tot, intolerant. Els que diuen que l'independentisme separa el que fan és classificar a la gent en bona i dolenta. I aquestes coses se sap on comencen però no com acaben...

    Jordi: Hi ha gent que pensa que democràcia és pensar com ells i si no, ets un antidemòcrata. I votar en una consulta, si no els agrada, no ho consideren demòcrata.

    ResponElimina