dimecres, 1 de febrer del 2012

Jo no soc fill de cap Espanya!!!!

Finalment tenim la resposta.  En Arturo Mas ja ens diu que pensa:

Escanya són els pares.  Res d'independència.  Federació o confederació? amb una Espanya que ens vol eliminar i que ha demostrat mil vegades que no ho permetran, que són els amos?  Em pensava que era llest aquest, però sembla que tenim tot el contrari als "govern dels millors".  Aquí temin el virrei que deia a la darrera entrada.

Amb l'estimable col·laboració d'aquesta gent:

De nou el Pla hidrològic i a parlar castellà a l'escola.

Ets independentista i votes CiU?  Pot ser és JA el moment de replantejar-se les coses.



"Al Fossar de les Moreres
no s'enterra cap traïdor,
fins perdent nostres banderes
serà l'urna de l'honor"

5 comentaris:

  1. Com ja vaig dir en un altre blog ahir, CiU sempre ha volgut manar a Catalunya però des d'Espanya. Poder fer coses allà per omplir-se les butxaques. Però com que ara el PP ja no els necessita... Fóra bo que ens governés algú que vulgui manar des de Catalunya, i per Catalunya. Tampoc no veig el panorama massa fi, però opcions millors segur que n'hi ha.

    ResponElimina
  2. Ostres... si veritablement les seves paraules han estat aquestes em quedo glaçada. Catalunya no és cap filla d'Espanya!!!

    ResponElimina
  3. Ets massa suau company, jo en comptes de dir :

    Ets independentista i votes CiU? Pot ser és JA el moment de replantejar-se les coses.

    ...hagués dit...

    Ets independentista i votes CiU? Ets un passerell i vas més despitat que un moro votant l'Albiol

    ResponElimina
  4. Jordi,
    Et torno la visita i aprofito per dir-te que en aquesta vida cal ser pràctics. Una Catalunya independent només serà possible amb el concurs de tota mena de gent que vulgui tirar endavant aquesta opció, és a dir, gent de dretes i d’esquerres, del PSC, de CiU i fins i tot del PP (conec un parell d’independentistes que voten PP). No oblidem que els partits que es declaren obertament independentistes (CUP, ERC, Si, etc.) no sumen ni una dotzena de diputats, i per endegar el procés se’n necessiten 68 (majoria parlamentària). El principal grup del Parlament en número d’independentistes declarats és CiU, encara que aquesta coalició formalment no ho sigui. L’alcalde de Vic (Unió) es declara independentista. Aquestes són realitats que cal no oblidar.

    ResponElimina
  5. Xexu: és respectable que vulguin manar des d'Espanya però que no diguin clarament per no confondre el personal.

    Assumpta: Tot i que no soc del fil d'en Mas, ja he dit alguna vegada que el votaria si ens portés a la independència. Ara veig que aquesta via es tanca.

    Carquinyol: Molts independentistes van votar CiU pensant que també l'era. Suposo que molts se senten desenganyats. No són passerell, simplement van creure i els han enganyat. Passa sovint amb els polítics desgraciadament.

    Miquel: És com dius però crec que CiU està enganyant a molta gent. No serveix de res que tingui gent independentista si no s'aconsegueix la llibertat de Catalunya. Podria estar adormint aquest sentiment. Tant de bo que arribi un dia aquesta majoria al Parlament amb gent de tots els partits però fins i tot en aquesta situació, el partit mana i els del PP votaran no encara que vulguin que sigui que si.

    Em costa veure un independentista votant el PP. La política econòmica és similar a la de CiU però el tracte que donen a Catalunya és denigrant. Gent que actua sobre la pròpia llengua, contra el desenvolupament econòmic de Catalunya, contra decisions del Parlament escollit pels catalans... uf!! em costa molt.

    ResponElimina