dissabte, 14 de gener del 2012

Poli bo poli dolent i poli de fora


De que va CiU? Em posen malat. En Mas fa de dolent, de sumisionista intentant evitar el divorci amb Escanya, recolzant un PP etinicida, que no fa res per aturar els feixistes a València o actuen directament a les illes, anticatalà i que encara ens vol escanyar més. En Pujol fa de bo dient que res a fer sota el domini escanyol però només parla quan ha de fer contrapés.

Al mateix temps ens en adonem que el govern de Catalunya pinta molt menys del que ens havíem pensat. Tant i tant anomenar l'Estatut perquè no tinguem més que un petit, petitíssim marge de maniobra. Es que ni policia tenim. Una simple gestoria com molt ben diu carquinyol al seu blog. Res més. Per això ho defensen els sumissos del PPSOE. I CiU? I ERC?

Però és que no hi ha ningú capaç de liderar la nostra societat cap a la llibertat? Quina enveja (molt sana) em fan els escocesos a qui desitjo el millor futur!! Ells s'ho han guanyat. Han escollit un partit independentista amb un lider seriós que lluita pel seu país. Aquí ens hem de conformar amb uns líders (?) patètics que donen més importància “a lo mio” que a la Nació i amb un munt de gent que prefereix pagar a canvi d'insuls i expressar-se en altra llengua abans de moure el cul.

PD. Això de la policia aquesta que es diuen Mossos d'Esquadra no té nom. Estic d'acord amb les seves reivindicacions com a treballadors però protestar d'aquesta manera utilitzant la llengua i adaptant la dels altres només em fa pensar en que és una policia Escanyola. No és la meva!!! la meva s'expressaria en català com a llengua pròpia per reclamar els drets que es mereixen. Sembla que són la federació catalana de la policía nacional o de la guardia civil. Vergonya Srs., Vergonya!

7 comentaris:

  1. Hi ha molts mossos indignats que no comparteixen aquesta vaga, no criminalitzem a tot el cos. Ara, recordes fa uns anys que es va obrir la porta a molts tricornis fent una patètica prova de català i poca cosa més? Aquests són els que bramen, els infiltrats. I cada cop ho tinc més clar, estan a tot arreu i també al cos de seguretat. I ara és el moment de la seva missió: carregar-se el cos des de dins mateix i d'aquesta manera debilitar encara més el país. Volen posar la població en contra, ho fan subtilment i ho estan aconseguint. Crec que és el moment de donar el màxim de suport i estar al costat dels mossos, els de veritat. I no són ni un, ni dos, ni cent.

    ResponElimina
  2. Núria, d'acord, doncs que denunciïn a els que diuen "hijo de puta" al President del País i els facin fora. Si un Mosso hagués dit el mateix al rei o al president d'Escanya ja estaria detingut. Sembla ser que els ultranacionaliestes espanyols de Cs estan al darrere usant UGT i CCOO. Si és cert, els mossos que siguin com han de ser haurien de fer fora aquests sindicats. I ho dic jo que ja coneixes les meves idees en qüestions de defensa dels treballadors però aquesta defensa l'ha de fer gent digna, neta, respectuosa i que siguin exemplars per tenir força moral i no trair els de la teva classe. A més, ningú ha sortit dient que patim un espoli que augmenta la penúria econòmica de Catalunya. És escanya qui ens roba però no he sentit dir res al respecte.

    ResponElimina
  3. Quan vaig saber que els Mossos, per fer les seves reivindicacions utilitzaven el tema de la llengua em van entrar ganes de vomitar.

    Ningú utilitza allò que estima, per molt empipat que estigui. Jo, per queixar-me d'alguna cosa (per molt que tingui raó) mai faria mal a allò en que crec, allò que sento com a meu...

    Utilitzar la llengua com a arma!! Tots fora!! Què s'han cregut??

    En quant a CiU... he de reconèixer que jo sóc votant de CiU, mai me n'amago, però que vagin amb compte, perquè tenen molts vots de gent amb sentiment independentista (el meu, entre ells), així que... que vigilin.

    ResponElimina
  4. CiU és l'escull més gran que té l'independentisme del Principat. Quan els independentistes de bona fe que els voten se n'adonin que les estelades només les utilitzen als mítings i que són tan unionistes com el PSoeC, aquell dia tindrem la independència a tocar.

    ResponElimina
  5. Jordi, de moment ja tenim la reacció de la resta de Mossos. A veure què passa però el cos està ben dividit.

    http://policiadecatalunya.blogspot.com/2012/01/declaracio-de-compromis-de-mossos.html

    ResponElimina
  6. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  7. Assumpta: Jo ideològicament estic molt lluny d'un partit com CiU però el votaria si agafés la responsabilitat de portar-nos a la independència. Però em temo que no, que estan més per la submissió.

    Carquinyol: el mateix que he contestat a l'Assumpta. He vist que no havia enllaçat el teu blog tot i anomenar-lo. Ja està arreglat.

    Núria: de Mossos dels nostres segur que hi ha però quants? Aquí està la qüestió. En cas d'independència estarien del costat de la Generalitat o podrien ser una eina de repressió de l'imperi si aquest li demanés? Si hi ha gent tant polititzada què pot passar-me si m'atura una patrulla i li parlo en català? Que em toqui el que no sona durant una estona?

    ResponElimina