divendres, 30 de desembre del 2011

Nosaltres som els que no volem ser menys



 El president extremeny, en català al discurs deCap d'Any: "No som més que ningú, però tampoc menys"

 

Dons si que són més que nosaltres. Aquest senyor fa veure el contrari però ells tenen un estat propi mentre que nosaltres NO. A ells no els hi bé ningú a dir-lis que no parlin en la seva llengua. No només això, si no que alguns, com els del partit que representa i, per extensió, els seus votant, ens imposen la seva llengua sigui com sigui. Se senten superiors i volen imposar-ho tot. Mentre aquí portem una vida estressada per les feines, per sortit endavant i per pagar uns 60 € per persona i dia sense retorn a un estat que ens menysprea, a altres llocs, com el d'aquest senyor, moltes dones es riuen de les que van a treballar ràpid al matí (dues persones m'han explicat el mateix, d'aquí que han estat treballant allà durant un temps) mentre esmorzen tranquil·lament. Aquests mateixos impostos que demanen serveixen per a tenir una desproporció de funcionaris amb la única finalitat de donar-lis feina. També per fer una multitud de cursets i tallers gratuïts (molts no de formació) per a dones que no treballen, moltes vegades perquè així ho han escollit. És fàcil quan paguen altres.

Diu que han aixecat Catalunya i el País Basc. Només vostès? Si va venir gent no serà per problemes a casa seva? Per problemes de propietat i de caciquismes? Tant superiors es creuen que pensen que si haguessin vingut altres, Catalunya no hagués crescut? No s'adona que van venir aquí perquè hi havia oportunitats creades prèviament per la gent d'aquí? Doncs bé, aquesta gent que va venir, ara, si ells volen, són catalans i són igualment perjudicats per les seves activitats d'espoli. Aquí tots els ciutadans de Catalunya paguem part dels impostos sense retorn i se'ns insulta igualment sense diferenciar si va arribar fa 40 anys de fora de Catalunya.

Si Sr. José Antonio Monago, vostès són més que nosaltres. El que nosaltres volem és precisament això que ha dit, no ser més però tampoc menys com ara ho som. Vostès se senten, i són, els amos i nosaltres la colònia sotmesa i això s'ha d'acabar!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada