diumenge, 13 de febrer del 2011

Dos videos relacionats amb la llengua.


Bé per Raül Agné.  Com va dir en Justo Molinero, “els catalans som excessivament educats”. Hem estat sempre una terra d'acollida i tenim experiència en rebre gent de fora. Però la nostra manera de ser “educada” ha fet que gent vinguda de fora hagi aprofitat per fer la seva cultura dominant. No sé que pensarien a un altre lloc on hem parlessin en català per ajudar-me i jo els respongués parlant sempre en català sense fer l'esforç d'aprendre la seva llengua o respectar la seva cultura. No seria jo el el maleducat?

Amb la situació a la que hem arribat no es d'estranyar que pensem en perdre aquest “excés d'educació” i passa el que passa: l'entrenador del Girona ha deixat la roda de premsa on volien que parlés en espanyol tot i haver dit que després contestaria en aquest idioma. Tot el meu suport pel Raül Agné. Poc a poc anem fent!



I continuant amb la llengua, hi ha algú a les espanyes que té clares les coses. Aquest video l'he vist al blog de la Núria i el poso aquí per augmentar la difusió (ja sé que poca gent visita aquest lloc :) però de mica en mica...

1 comentari: