dijous, 18 de novembre del 2010

Interpretació de missatages electorals del PE

El Partit Espanyol (federació catalana de l'anomenat PSOE) està utilitzant aquell llenguatge que sense dir-ho directament criminalitza les idees independentistes. Amb el meus respectes per la gent que conec simpatitzant i fins i tot militant d'aquest partit i que són independentistes (bé, igual ja han deixat aquesta organització), faré la meva interpretació dels missatges que ens deixen pel carrer. Cal tenir en compte que tota informació té una idea, una emissió del missatge, el missatge, la seva recepció i la seva interpretació. Doncs com tenia ganes de modificar imatges, deixo com les veig jo i altres amb qui he parlat.

Un dels que més em molesten és aquest primer: "Ser català és treballar dur" per generar i pagar molts impostos que ja sabem a qui van i "tenir les idees clares" de que ens em de callar i assumir que hem de pagar i no manar a casa: "de genolls i pagant".


Aquest és el missatge interpretat al que feia referència a la meva entrada de fa uns dies.





Finalment, aquesta modificació, adaptada d'una imatge que he vist en algun lloc de la xarxa sobre una modificació popular feta al carrer (allà es veu el "prog" clarament ratllat)




I que dir del noi que surt a la tele dient que ningú no l'ha regalat res i que s'ho ha guanyat i n'està orgullós?. Mira, justament fent propaganda pel partit que regala salaris als Ni-Ni: Promocionant l'esforç si senyor!!!

Avui també s'han lluït amb l'orgasme d'una noia quan va a votar. Cadascú té les seves fantasies però vaja, jo m'ho faria mirar. Això si, comprant una urna i un sobre ja té per jugar a casa sense fer el ridícul davant la gent.

També molt comentat el color gris del Montilla: Molt apropiat per a ell i per al seu partit: futur gris ens espera si tenen alguna quota de poder. Aniran a per nosaltres i acceleraran la col·lonització donant molta feina al conegut tribunal dominats per ells i els seus amics del PP.

Tot acabat d'adobar amb el superheroi Monti i les seves samarretes: ens prenen per imbècils.



2 comentaris:

  1. Jo sóc molt catalana. Tinc les idees clares i treballo dur. Per la independència.

    ResponElimina
  2. Molt bona. Ell et diria: "jo soc espanyol, ho tinc clar i treballo per la col·lonització".

    ResponElimina