dissabte, 2 d’octubre del 2010

Tu flipes?

Han legalitzat la venda de drogues i no m'he enterat?: L'Hereu ha proposat fer festiu el dia de Sant Valentí.

Com que no hi ha més dates amb un significat per a Barcelona...!!! i Sta. Eulàlia? Sant Jordi? A, que Sant Jordi no pot ser perquè és més important el negoci al voltant de la venda de roses? i Sant Pere com antigament?

Quina manera més gran de fer el ridícul!!!

3 comentaris:

  1. Potser es volia fer el simpàtic-graciós col·locant com a pont de tres dies aquest dia de festa. Ha sumat un nou ridícul al seu llarg historial. Aquest home bat rècords: acabarà pitjor que el Clos!

    ResponElimina
  2. El que més m'emprenya és que s'ha tirat enrere perquè els comerciants li ho han demanat perquè el dia de Sant Valentí ells fan negoci, no pas perquè no sigui una festa de tradició catalana. Volen que es declari festa el dilluns de la setmana blanca. Per què? Perquè per a ells el dilluns és un dia fluix i, si a més els nens fan festa, moltes famílies marxaran de vacances i no hi haurà molt moviment. Estic per fer vaga de compres el dia 14 de febrer!!!

    ResponElimina
  3. Albert: És molt difícil acabar pitjor que en Clos. Em fa la sensació que l'Hereu fa més el ridícul en aspectes de paraula que de gestió, o al menys es veuen així. En Clos va ser tot un desastre de gestió excepte en el fet d'atraure la recerca biomèdica.

    Núria: Si arribem a aquests extrems potser s'arribarà a passar de les festes tradicionals i posar-les allà on tenquin setmanes i setmanes sense una festa.

    No sé com pensen que els pares farem festa la setmana blanca. A la meva empesa ja voldrien però hem demanat que no es faci. Segur que es fan activitats a la mateixa escola o tipus colònies.

    L'equivalent a Sant Valentí a Catalunya és Sant Jordi: res millor que les roses i els llibres: crec que mai he comprat el, ni per al 14 de febrer.

    ResponElimina